Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Efterlängtade vecka 28!

Äntligen kom den! Efterlängtade vecka 28. Ännu en milstolpe i graviditeten då jag går in i tredje och sista trimestern. Inte nog med att jag får lägga på ytterligare ett mellanmål varje dag (hurra!). Från och med nu klarar han sig med stor sannolikhet om han föds. Jag hoppas såklart att han ska stanna kvar där inne ett tag till även om han gärna får komma några veckor tidigt.

I natt har jag sovit oroligt. Det är tydligen väldigt vanligt när man börjar komma in mot slutet av graviditeten. Många drömmer konstigt. Jag sov två timmar igår på eftermiddagen så hade svårt att somna på kvällen. Till slut blev jag hungrig och vid midnatt dukade jag upp till fest med veteskorpor och iskall O´boy.

Min sovställning börjar också bli omöjlig. Jag sover alltid på magen men sedan magen började växa har jag fått nöja mig med framstupa sidoläge med ena armen under bröstkorgen som stöd för magen. Nu börjar magen bli för stor även för den typen av sovställning. Snart dags att börja bulla upp med kuddar.

Idag har jag varit på Söderbokhandeln och köpt succéboken Föda utan rädsla av Susanna Heli. Nästa vecka börjar gravidyogakursen där vi kommer att utgå en del från boken så vill ha läst den innan. Dessutom är det många som tycker den är bra och som säger att den har hjälpt dem igenom deras förlossningar.

IMG_0522