Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Ystad Saltsjöbad preggo style!

Hemma i Stockholm igen efter en mysig helg med min Mia. Hon är en av mina absoluta närmsta. Ett tag gjorde vi allt ihop – bodde ihop, jobbade tillsammans (både i Jönköping, Göteborg och Stockholm) och pluggade i samma klass på högskolan. Nu bor hon i Malmö sedan många år och varje gång vi ses försöker vi övertala varandra att byta stad.

Att åka på miniweekend på spa är verkligen ett underbart sätt att umgås. Strosa omkring i morgonrock, bada i varma källor och ha all tid i världen. Mia hade heller aldrig varit på Ystad Saltsjöbad.

IMG_2136

IMG_2126

IMG_2183 IMG_2182

Vi gjorde signaturbehandlingen The Creek Experience där man under två timmar få göra olika behandlingar för hela kroppen. Det var allt från fotbad, ångbastu med fuktmask, isskrubb, hamam, lerinpackning och regnskogs- och vattenfallsdusch för ömma axlar. Behandlingen avslutades med att vi fick smörja in hela kroppen i en olja.

Creek_experience_201214-835x555

Efter behandlingen lät vi oljan göra underverk inne i relaxrummet på hotellets övervåning med utsikt över havet. När jag låg där kände jag för första gången sedan i november att SÅ gott det vore med ett glas iskallt bubbel! Särskilt som jag vet att hotellets champagnebar ligger vägg i vägg.

IMG_2121

IMG_2118

Eftersom jag är ganska trött pga min järnbrist nu åt vi en tidig middag nere i restaurangen. Jag har lite svårt att äta stora mängder mat eftersom lillkillen ofta är aktiv just när jag ska äta och sparkar runt där inne. Jag lyckades ändå få ner en trerätters men valde det lättaste på menyn, en vegetarisk soppa till förrätt, skalsjursfylld hälleflundra till varmrätt och en liten chokladdröm till desserts, som smakade bättre än vad den blev snygg på bild. Därav ingen bild.

IMG_2196

Mia åt gravad ryggbiff till förrätt och även här satte suget in efter sakar jag ju inte ska äta just nu. När lillkillen är ute ska jag frossa i chark och getost och skölja ner det med champagne!

IMG_2201

IMG_2203

IMG_2191

Rummen på Ystad Saltsjöbad är så fina. Vi hade bokat en juniorsvit med balkong mot poolen. Det är synd att man inte hinner hänga mer på rummet. Igår efter frukost gick vi i alla fall tillbaka och sov en stund till innan det var dags för utcheckning. Det gäller att maxa spaupplevelsen! 😉

IMG_2189

IMG_2213

deluxerum-835x557