Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Den känslan!

Idag jobbar jag hemifrån igen. Igår på MVC fick jag bekräftat att mina blodvärden är superlåga och barnmorskan ordinerade mer järn ASAP! Jag förstår med andra ord varför jag har varit så trött och omotiverad. En lugn dag hemma i soffan framför datorn blir bra och ikväll är jag medbjuden på opera. Vi ska se Don Giovanni och det ska bli skitkul. Jag har aldrig varit på opera.

Imorgon flyger jag till Malmö, där min kompis Mia bor. Jag passar på att flänga runt dit mina vänner är nu innan bebisen kommer. Sen blir det lite krångligare. På lördag har vi bokat in oss en natt på Ystad Saltsjöbad. Jag var där i somras när Seb fyllde år och det är verkligen ett av Sveriges bästa spahotell!

Jag ramlade över ett par bilder jag tog samma kväll som vi flög iväg till Thailand för tre veckor sedan. Eftersom flyget gick så sent på kvällen bokade vi bord på Kitchen & Table på Clarion Arlanda och åt en god middag innan vi gick på planet. Vi har bestämt oss för att göra det till en tradition att börja semesterresan redan hemma i Sverige. Den känslan när man sitter där och vet att man har allting framför sig!

IMG_9844

IMG_9847

IMG_9850