Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Bianca Wahlgren Ingrosso

Idag släpps avsnitt 151 av Livshjulet och min gäst den här veckan är Let´s Dance-aktuella Bianca Wahlgren Ingrosso. Vi pratar bland annat om hennes arbete som proffsbloggare, hur hon har upplevt det att växa upp i en väldigt offentlig familj och varför hon reagerar så otroligt starkt och blir extra ledsen när hennes pappa Emilio Ingrosso omskrivs i media.

Bianca lever i ett distansförhållande med sin pojkvän, som pluggar i London och i veckans avsnitt avslöjar hon hur framtidsplanerna ser ut och varför det passar henne att ha distansen just nu.

Här lyssnar du på avsnitt 151 av Livshjulet med Bianca Wahlgren Ingrosso!

IMG_9831