Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Glad jetlaggad påsk!

Igår morse klockan sex landade vi på Arlanda. Att flyga på natten har både sina för- och nackdelar. På vägen till Thailand kände jag ingen press att sova på planet eftersom det skulle vara kväll när vi landade. Dessutom hade vi tio oplanerade härliga dagar i värmen att vila upp oss på. 

Nu på hemvägen hade vi dels en längre mellanlandning i Doha plus vetskapen om att vi skulle landa i Sverige tidigt på morgonen. Alla vet ju att receptet mot jetlag är att hålla sig vaken för att komma in i rätt rytm snabbt. 

Så hur gick det då för oss?

Vi sov i princip HELA dagen igår och hela natten. På riktigt har jag nog inte sovit så många timmar på en gång sedan jag var jetlaged i Australien för snart 15 år sedan. 

Trots det är både jag och Seb helt klubbade idag också. Huvudet dunkar och kroppen känns som cement. Har inte ens känt av några som helst myrkrypningar i benen,  vilket jag annars får så fort jag går och lägger mig nu sedan några veckor tillbaka.

Vill i alla fall kika in och önska dig en glad påsk! Kram från en slagen hjälte med en väldigt aktiv bebis i magen som börjar få upp benstyrkan i sina karatesparkar!