Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Vecka 24

Jag är inne i vecka 24 och så här ser magen ut innan frukost. Du ska se när jag har ätit! Ser ut som om jag ska föda vilken dag som helst. 

I vissa fall kan bebisen klara sig utanför livmodern om de föds redan i den här veckan, beroende på hur väl utvecklade lungorna är. Jag längtar efter vecka 28 då det är ännu säkrare men är glad att lillkillen sparkar och har sig där inne till och från varje dag. 

Jag är också glad att jag inte känner av några direkta graviditetsvesvär än. Inga foglossningar eller andra smärtor. Det enda jag märker är att jag blir tröttare i fötter, ben och ländrygg om jag går eller står väldigt länge. Sen gillar jag att sova på mage och det är ju inte så skönt längre. Framstupa sidoläge funkar bäst.