Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Drömbrunch!

Igår åt vi brunch på hotellets beach club och det ska tydligen vara en av Phukets största och bästa. Det var en av de största och fylligaste brunchbufféerna jag någonsin ätit och trots att priset på 1500 baht, cirka 350 svenska kronor, är saftigt i Thailand är det värt varenda krona. Jag frossade i skaldjur, goda sallader, färsk frukt och några smakprov av dessertbordet. Tyvärr kunde jag äta långt ifrån så mycket som jag ville. Sedan ett par veckor tillbaka får jag nästan andnöd om jag äter för mycket eftersom platsen för mat i magen delas med lillkillen.

IMG_1969

IMG_1971

IMG_1961

IMG_1960

IMG_1959

Brunchen serveras varje söndag mellan 12.00 och 16.00 i strandklubbens restaurangdel och utsikten över poolområdet och havet är nästan det bästa av allt. Den hittar du inte i Sverige direkt. Igår var det en hel del folk men restaurangmanagern förklarade att det var långt ifrån så mycket som det brukar vara under högsäsong.

Vi avslutade dagen med att ta varsin thaimassage på stället bredvid. Jag har gått en del på thaimassage hemma i Stockholm men även här gör miljön stor skillnad för upplevelsen. Att få ligga i bikini i 35 grader och bli stenhårt knådad till ljudet av vågorna som slår in mot stranden.

IMG_1964

IMG_1976

IMG_1979