Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Äntligen kaffe!

Igår drack jag min första kaffe sedan 1 december förra året. En fantastiskt god iskaffe som bartendern i poolbaren svängde ihop åt mig. Sedan jag plussade på testet har jag haft en sådan otrolig avsmak för kaffe att bara lukten fått magen att vända sig ut och in men en iskall lite sötare iskaffe var nog vägen in i kaffe(miss)bruket igen. Tanken på varmt kaffe lockar fortfarande inte men några fler iskaffe i solen lär det nog bli innan jag åker hem.

Annars är det bara avokado och aubergine som jag fortfarande mår illa vid bara tanken av. Fram till vecka 13 kunde jag ju inte äta varken grönsaker, kryddor eller fisk och var bara sugen på köttbullar med potatismos, korv i alla former, pannkakor, orostade rostmackor med hushållsost, o´boy, apelsinjuice och glass.

Idag går jag in i vecka 24 och gravidappen säger att det är viktigt att jag äter varierat eftersom barnet håller på att utveckla sina smaksinnen. Här i Thailand är jag sugen på att äta varierat och äter jag kyckling till lunch längtar jag efter fisk och skaldjur på kvällen. Sjukt hur smart kroppen är! Och sjukt att jag bygger en liten människa i min kropp.

IMG_1992