Anna Hegestrand

Utflykt till Chalong

Det är söndagsmorgon och jag sitter på Mama’s Restaurant och äter gröt framför en UFC-match. Vi är nämligen och hälsar på Sebs kompis Karim som är delägare i gymet Titan Fitness i Phukets träningsmecka Chalong. Så mycket muskler och testosteron överallt här!

Vi tog en taxi ner hit igår eftermiddag och käkade lunch vid Chalong Bay innan vi mötte upp Karim och gick på tvåårsjubileumet av hans gym. Det är mycket svenskar här. Många är här länge, typ ett halvår, och allt kretsar kring träning. På menyerna hittar du proteinshaks, omeletter på äggvita och quinoa istället för ris. Och allt är typ halva priset mot där vi bor vid Surin. 

Om en liten stund ska vi åka hemåt igen för att svida om till badkläder och åka ner till Dream Beach. Idag har de en enorm brunch som alltid brukar vara fullsatt men vi har lyckats få ett bord. 

Min nya grej här, fried Morning glory! Grönsakerna du ser på bilden. Sjukt gott! Kan man få tag i det i Sverige?

  
  
Jag har brutit ihop över alla herrelösa hundar ett par gånger. Igår såg vi en vovve med bruten tass som låg och flämtade i solen utanför en restaurang (inte hunden på bilden). Jag lipade i en halvtimma. Jag vill ta med mig alla hem och ge dem kärlek! Mina rusande hormoner gör inte saken bättre…

 
  
Magen vecka 23. Alla här reagerar på att den är liten men jag  tycker den är enorm 🙂 De senaste veckorna har jag fått en riktig gravidmage, innan har man inte riktigt vetat om det har varit bebis eller för mycket godis. Nu går den inte att gömma i någonting längre.

 

Innergården på hotellet vi bodde på i natt.