Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vårkänslor!

Tidigt i morse bar det hem till Stockholm igen och nu sitter jag under en filt i favoritfåtöljen och jobbar. Jag har hunnit med min runda runt Riddarfjärden i solen och satan vad bra jag mår av 1) sol 2) motion! Det är vårkänslor i luften nu! De senaste dagarna har jag promenerat jättemycket med hunden hemma i Jönköping och om bara vädret kunde hålla i sig skulle allt bli så mycket lättare. Under första halvan av graviditeten har jag varit rekordkass på att röra på mig. Det oroar mig lite. Daglig motion och sund kost är vad som ordineras till oss som jäser men jag har svävat ut totalt med kosten och varit väldigt stillasittande. Jag vågar skylla en del på vädret och ber till vädergudarna att vi får en härlig vår. Sista vinterdagen idag!

I natt har taxen sovit med mig. Först låg han i sin lilla säng på golvet men vid halv tre-tiden vaknade jag av att det gnällde. Han har för korta ben för att hoppa upp i sängen själv så jag fick lyfta upp honom och lägga under täcket bredvid mig. Sen somnade vi i sked. Bara en liten svart nos som stack fram. 🙂

IMG_9695