Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Passion!

Några av de bästa sakerna med mitt jobb är friheten, att jag får se så mycket OCH att jag får träffa så många olika människor och höra om spännande livsöden. Vissa sätter sig lite extra och i torsdags träffade jag en kvinna som verkligen inspirerade mig. Jag och min grymt duktiga kollega Anna Hållams, som bor i Jönköping och som jag gör alla jobb här i trakterna med, var i Habo och hälsade på det norska Instagramfenomenet Manuela Kjeilen. Hon är 47 år gammal, har fem barn och startade sin blogg Passion for baking för fem år sedan. Idag har Manuela 1,3 miljoner följare på Instagram! Just nu kan du se henne i Baka med Manuela på tv8.

Men vägen till framgång har inte varit enkel och i marsnumret av Expressens bilaga Mittt Kök kommer reportaget, där hon berättar om sin passion för bakning, varför hon startade sin blogg och hur hennes stora idol Oprah Winfrey har hjälpt henne att nå sina framgångar. Dessutom får du receptet på hennes egen favoritkaka, som bakades under tiden vi var där.

Manuela jobbar sju dagar i veckan. I den här pastelldrömmen skapar hon alla sina bakverk till både blogg och Instagram.

IMG_1695

IMG_1699

IMG_1690

IMG_1688

IMG_1702