Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hur ska det gå?

Hej från Jönköping! Solen skiner och jag har precis varit ute på promenad med lillasysters dvärgtax Doug. Igår var jag iväg och gjorde reportage hos en superhäftig kvinna (berättar mer i ett separat inlägg) och idag är skrivdag med lämning imorgon bitti. Jag satt och skrev hela förmiddagen till tonerna av en gnällande hund. Jag vet ingen som kan manipulera mig lika bra som han. Eller som får mig att känna lika dåligt samvete. Han vet precis hur han ska linda mig runt sin lilla tass och jag är världens sämsta på att säga nej och vara konsekvent. Hur ska det gå när jag blir mamma?

Skulle du kunna stå emot det här?

IMG_1717

IMG_1721

Om en liten stund ska jag iväg och äta lunch med min revisor. Han bor här i Jönköping och varje månad skickar jag ett stort kuvert med alla papper som kvitton och fakturor på posten. Jag har anlitat honom sedan jag startade min enskilda firma för fem år sedan och trots att han gick i pension för några år sedan vägrade jag att låta honom släppa mig. Vi ses max en gång om året men det är så skönt att ha ekonomisk hjälp av en person jag känner sådan enorm trygghet i. Sedan jag startade mitt aktiebolag för fyra år sedan är det ännu mer papper att hålla reda på men min revisor ser alltid till att jag får tillbaka en stor summa pengar efter varje deklaration istället för som flera andra kollegor som måste betala restskatt. Mycket härligare!