Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet med Linda Bengtzing

I veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av Linda Bengtzing, som tävlar i Melodifestivalens fjärde delfinal på lördag med sin låt ”Killer Girl”. När vi sågs i Expressens poddstudio för några veckor sedan var Linda mitt uppe i vabb-kaos vilket naturligt ledde in oss på frågan om jämställdhet hemma och hur hon ser på sin egen relation.

När Linda blev gravid första gången, med dottern Vera, var det inte planerat och innan hon träffade sin fästman Peter kände hon aldrig något barnsug. Läs mer här! Idag har paret två barn och i mellandagarna friade Peter. Linda berättar bland annat om hur hon och blivande maken gör för att hålla liv i relationen så här under småbarnsåren och som blivande mamma passade jag såklart på att suga i mig all information!

Här lyssnar du på avsnitt 147 av Livshjulet med Linda Bengtzing som gäst!

IMG_1306