Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Söndagsfrukost i Dalarna!

God morgon från Dalarna!

Vi tog tåget upp till Säter igår där våra vänner Jonatan och Anna bor på en underbar herrgård precisvid Dalälven. Idag fyller Jonatan år så  snart ramlar hela släkten in på kalas. Jag äter frukost i lugn och ro medan de andra, städar, vispar grädde till tårtan, tänder ljus och fixar på olika håll. Så fort jag frågar vad jag ska göra får jag höra ”sitt, du är gravid”. Gött! Jag ska börja utnyttja min växande mage lite mer hemma tänker jag 😉

Magen är på riktigt ganska stor nu. Bebisen är två decimeter lång, väger 250 gram och jag själv är sex kilo pluss sedan den lilla flyttade in. Magbild kommer imorgon. Nu ska jag dricka upp mitt te och gosa ner mig i soffan med katterna.

Hoppas du har en fin helg!