Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vad?

Hittade den här listan på Underbara Claras fina blogg och tyckte den var kul.

Vad stressar dig? Livet. En dålig dag blir jag stressad av det mesta (som jag egentligen inte behöver stressa upp mig inför). Tidigare blev jag oftare stressad men min terapi har hjälpt mig mycket!

Vad ska du göra ikväll? Äta en god middag och krypa ner i soffan med Sebastian.

Vad är svårt? Att vara disciplinerad med yogan. Den här veckan har jag ställt in alla pass.

Vad är lätt? Att slösa bort min dyrbara tid på olika värdelösa flöden som Facebook och Instagram.

Vad blir det för middag idag? Det har jag inte bestämt än men förmodligen någonting med kött eftersom jag nästan alltid är sugen på det nu.

Vad vill du göra mer? Yoga och läsa. Jag läste jättemycket tidigare men nu surfar jag bort den tiden istället vilket är sorgligt. Jag SKA börja läsa mer. Har en hel hög med böcker jag vill sluka.

Vad går du igång på? Nya idéer. Jag har alltid trott att jag är den som förvaltar idésprutarens idéer men jag förstår mer och mer att jag både är idésprutaren och förvaltaren, vilket kan bli väldigt påfrestande ibland.

Vad gråter du av? Typ allt! Jag är så otroligt känslig just nu.

Vad gjorde dig arg senast? När jag och Sebastian bråkade häromdagen. Först blev jag arg på honom. Sen förstod jag att jag var hormonstinn och oresonlig och då blev jag arg på mig själv för att jag drog igång ett drama.

Vad åt du senast? Frukost. Gröt med lingonsylt och mjölk, kokt ägg med kaviar och ett glas apelsinjuice.

Vad är fånigt? Rädslor. De förstör så mycket. Rädslorna är våra egna största hinder. Det är rädslorna som snackar skit, dömer andra människor och dödar.

Vad är gott? Naturgodis och kanelbullar! Men det är från vecka till vecka.