Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Nockad!

Hoppas du har haft en fin helg!

Jag har varit totalnockad. Så trött! Efter frukost igår gick vi och la oss och sov till halv två. Då hade jag ändå sovit tolv timmar den natten. Resten av dagen satt jag i min fåtölj och försökte göra research till dagens två Livshjuletinspelningar. Reste på mig endast för att gå till matbordet och trycka i mig min oxfilépizza från södermalmspärlann Feca som jag skickade ut Seb för att hämta. Visst är det väl lite hans uppgift att serva mig nu? 😉

I fredags hade vi vänner på middag och jag överraskade både mig själv och dem med att svänga ihop en boeuf bourguingnon till varmrätt och frozen cheesecake till dessert. Jag brukar aldrig laga kött, särskilt inte långkok, men just nu är det det enda jag vill ha. I förra veckan åt jag sushi och det var första gången sedan i slutet av november som jag äter fisk, som jag annars älskar. Konstigt hur man kan bli sugen på rå fisk men få kväljningar av den tillagad. Borde väl vara tvärtom?

Enda gången jag satte min fot utanför dörren var i lördags då jag gick iväg på Restorative Yoga. En vilsam form av yoga med fokus på andning och avslappning.

Igår kväll var vi i säng innan åtta. Dagarna har blivit väldigt korta sedan vårt lilla hjärta i min mage flyttade in.