Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Livshjulet med Mathias Holmgren

Idag släpps årets sista avsnitt av Livshjulet och gästar mig gör sångaren Mathias Holmgren, som är aktuell med sin singel ”Ett gott nytt år”, skriven av bland annat deckardrottningen Camilla Läckberg (som ju också har varit med och skapat Anna Books låt i Melodifestivalen nästa år).

Singeln är den första Mathias släpper på fem år och i veckans avsnitt berättar han om vad han har haft för sig och om sitt extremt tuffa 2015. Mathias berättar om hur han har sett baksidan av musikbranschen, sin längtan efter att träffa kärleken och vad han hoppas på ska hända under 2016.

Här lyssnar du på avsnitt 139 av Livshjulet med Mathias Holmgren!

IMG_9167