Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Höjdpunkter 2015 del 1

Med bara några dagar kvar till nyårsafton sitter jag och tänker på hur mitt 2015 har varit. Både toppar och dalar om jag ska vara ärlig men jag kan i alla fall inte klaga på att jag inte har fått uppleva saker. Jag har sammanfattat mina höjdpunkter under året och första halvan kommer här. Eftersom jag aldrig riktigt är nöjd utan alltid vill vidare är det bra för mig att gå tillbaka och se på allt jag fått vara med om och som jag lyckats åstadkomma. Hur funkar du?

DUBAI

Jag har rest mycket i år och första trippen gick till Dubai i januari. Det var första gången jag var där och vi bodde två nätter på Manzil Downtown och två nätter på Vida Downtown. Båda hotellen ligger som sagt i downtown, nära Burj Khalifa och Dubai Mall. Under hösten har jag varit tillbaka i Dubai två gånger och vi har då bott på Ritz-Carlton vid marinan och på Waldorf Astoria ute på The Palm. Eftersom jag har sett många av sevärdheterna i Dubai nu så kommer jag i fortsättningen att åka dit uteslutande för sol, bad och god mat. Dubai är enligt mig det perfekta weekendresmålet med tanke på solsäkerheten året om, den relativt korta flygtiden och att det knappt är någon tidsskillnad. Dessutom är det billigt att flyga till Dubai, du kan få biljetter för runt 2000 kronor tur och retur med Norweigan.

Vi flög med Emirates och hade turen att bli uppgraderade till business.

IMG_0554

IMG_0642

IMG_5424

ana fotograf 2

ALLA HJÄRTANS DAG PÅ BISPBERGS HERRGÅRD

I februari öppnade våra vänner i Dalarna bed and breakfast på en urmysig herrgård och jag överraskade Sebbe med ett alla hjärtans dag-firande där under öppningshelgen. Vi åkte häst och släde, fick massage på rummet, bastade i den vedeldade bastun, åt gott och drack champagne. Så otroligt mysigt! Bispbergs herrgårds hemsida hittar du här!

IMG_5565

DSC_0294

Bispberg_hires-37

WEEKEND PÅ RIVIERAN

I mitten av mars i år följde jag med Sebbe när han skulle jobba under fastighetsmässan MIPIM i Cannes. Eftersom alla hotellen i Cannes alltid är fullbokade flera år i förväg under mässan valde vi att bo på Le Méridien i Nice. Nice är väldigt vackert men nästa gång jag åker ner vill jag nog ändå bo i Cannes. Eftersom våra vänner har lägenhet där hoppas jag på att få åka dit och hänga med dem en sväng innan högsäsongen drar igång. Den här gången hann vi också med en utflykt till Monte Carlo och vägen dit från Nice är väldigt vacker. Att hyra bil och åka runt är en mysig aktivitet i sig.

Skärmavbild-2015-03-08-kl.-19.22.57

IMG_5738

100 ASVNITT AV LIVSHJULET

I mars firade Livshjulet hundra avsnitt och jag ville ha en riktigt folkkär jubileumsgäst. Fina Nanne Grönwall tackade ja till att gästa mig och vi pratade länge om både det ena och det andra. Nanne måste vara en av Sveriges hårdast arbetande personer. Dessutom alltid så proffsig, pigg och glad när man träffar henne. Att få fira hundra avsnitt av Livshjulet kändes stort. När jag drog gång projektet för två år och åtta månader sedan var mitt mål att få några tusen lyssnare och ha det som ett hobbyprojekt. Idag, 138 avsnitt senare, är podden en stor del i mitt arbete. Jag tjänar pengar på den och den har öppnat flera spännande dörrar för mig. Är så glad över att jag trotsade mina rädslor och vågade!

IMG_5992

MANNSCHAFT MEDIA OCH LÖRDAGSSAMTALET

Under våren startade jag och min vän Niclas företag tillsammans. Mannschaft Media är ett företag som ska syssla med branded journalism och content. Jag har inte berättat så mycket om vår verksamhet hittills eftersom vi har varit i uppstartsfasen och velat jobba i lugn och ro. I april gjorde vi vår första produktion Lördagssamtalet, där jag intervjuade åtta kända svenskar under temat livshjulet. Vår kund var Lifebutiken och har du missat programmen så hittar du dem här.

På tal om att kasta sig ut för stupet. Att intervjua i podcast var svårt i början men inte i närheten så svårt som att hålla koll på allting i en tv-intervju. Kul var det i alla fall och jag vill verkligen göra mer tv!

IMG_6072

Los Angeles – Las Vegas – New York

I slutet av våren drog jag och Sebbe iväg på vår drömresa till Los Angeles, Las Vegas och New York. Jag hade aldrig varit i varken Las Vegas eller New York och i Los Angeles var jag senast sommaren efter gymnasiet tillsammans med familjen. Under resan kombinerade vi semester med lite jobb och vi träffade bland annat Maria Montazami och Gunilla Persson från Hollywoodfruarna, gjorde resereportage åt olika tidningar och hjälpte en kompis till mig med lite pr-arbete för hans rosévin.

Eftersom vi ju faktiskt jobbade lite under resan passade vi på att lägga en extra slant på riktigt bra boende. I Los Angeles hade vi en svit på Mondrian som ligger på Sunset Boulevard och i Las vegas bodde vi i ett jättefint rum på Wynn. Åker jag tillbaka till Vegas kommer jag att bo på Wynn igen eller på systerhotellet Encore.

I New York bodde vi i midtown på ett hotell som heter Dream, bara ett stenkast från Central Park. Med tanke på att vi var i NY första veckan i maj hade vi otroligt tur med vädret. 25 grader och strålande sol hela veckan. Vi promenerade, promenerade och promenerade, shoppade, åt gott på restauranger som Balthazaar, Hakkasan och Red Rooster och sista dagen var vi på Central Park Zoo.

IMG_6426

IMG_6236

IMG_6676

IMG_6633

IMG_6813