Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

God fortsättning!

Jag vill börja med att önska dig en god fortsättning! Nu var det ett tag sedan vi hördes men med tanke på att vi har haft huset fullt sedan dagen innan julafton så har det inte funnits en sekund över för blogg. Jag har haft den mysigaste julen sedan jag var barn. På julafton var vi et litet gäng på åtta vuxna, en liten bebis och en dvärgtax. Vi firade traditionellt med julbord, julklappsutdelning, Kalle klockan tre och sällskapsspel.

På juldagen tog jag , mamma och lillasyster en promenad med hunden upp till Nytorget där vi fikade på Gildas rum. Vi satt och pratade i flera timmar och det är verkligen så lyxigt att få den tiden tillsammans med dem. Det är sällan jag har dem båda i Stockholm på en och samma gång. Sist var nog på lillasysters bröllop för ett och ett halvt år sedan.

Har du hunnit göra några fynd på mellandagsrean? Igår ställde jag och mamma klockan för att springa och trängas på stan med alla andra som hellre får lite extra för pengarna än att shoppa till fullpris MEN i lugn och ro. Jag får lite panik på rean och har svårt att sålla i alla högar med grejer. Jag är sällan på jakt efter något speciellt och är det någonting jag bara måste ha så köper jag det ändå innan rean börjar. Därför brukar jag vänta med att köra mitt fyndrace ytterligare några veckor fram tills de sänker priserna ännu mer. Mindre utbud men större chans att göra riktigt bra fynd. Lite smått och gott hittade jag ändå. En kappa från Filippa K, en cardigan från Esprit och en stickad långkofta från Zara. Jag är väldigt inne på varmt och stickat just nu eftersom jag behöver uppdatera den delen av garderoben. Dessutom lär väl den försenade iskylan komma nu i vår och stanna länge…

Nu har lillasyster och Doug åkt hem och det är helt sjukt hur man kan sakna en liten hund. Så mycket glädje och kärlek. Saknar såklart min syster också men det känns väl övertydligt att ens behöva nämna 🙂

IMG_9146

IMG_9141

IMG_9149