Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dream away!

Det har varit lite glest mellan inläggen här på bloggen de senaste veckorna och anledningen till det är helt enkelt att jag inte har haft någon vidare blogginspiration. Jag har börjat läsa otroligt många bloggar och lyssnar på flera podcasts varje dag. Just nu har jag nog ett behov av att fylla på med inspiration snarare än att pressa ur mig själv.

Jag räknar ner dagarna till julledigheten och i år ska jag verkligen vara ledig över jul och nyår (säger jag nu…). Jo men på riktigt går jag lite på tomgång och längtar efter att få känna krafterna återvända.

Ett tydligt tecken på när jag känner att jag behöver ladda om är att jag börjar googla resor. I den bästa av världar kommer vi att resa iväg någonstans i slutet av januari. Jag har aldrig varit i Thailand så dit vill jag verkligen åka. Andra googlingar är Miami och Las Vegas. Miami har som bekant en stor plats i mitt hjärta men det är varmare i Las Vegas.

Hoppas du får en fin helg!

_DSC0190