Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tvår år!

Tillbaka i Stockholm efter en härlig veckan nere i Jönköping. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har det verkligen varit underbart att få gå ”back to basic” ett tag. Träffa vänner, umgås med familjen och hänga runt i mysbyxor hela dagarna.

Igår firade jag och Sebastian två år och när vi kom hem stod vår beställda kungsgran utanför dörren och väntade. 13 december kan vara en av årets bästa dagar. Inte nog med att jag alltid har älskat lucia, det måste ju vara min lyckodag när det gäller kärlek också! Då träffades vi ändå fredagen den 13:e…

Förra året firade vi genom att åka ner till Kosta Boda Art Hotel på spa. I år inledde vi nya traditionen med att klä granen på vår årsdag. Så slipper vi fundera över vad vi ska hitta på varje år för att bräcka förra året. Nu vet vi. 😉

IMG_4449-MIX