Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Burgarlyx på Bada Bing!

Finns det någonting som slår en riktigt bra burgare?

Nu lever jag visserligen med en man som kan äta hamburgare till frukost, lunch och middag och sedan vi träffades har min burgarkvot skjutit i höjden. Speciellt på sommaren när grillen åker fram i skärgården!

Idag lunchade vi på Bada Bing Burger i Jönköping som jag har hört så gott om från alla vänner här nere. Jag förstår varifrån den fantastiska kritiken kommer. Skitbra mat (plus för sötpotatis pommes frites!), avslappnad men grym service, bra musik, och snygg inredning med genomtänkta detaljer. Om du bor i eller har vägarna förbi Jönköping!

Sebastian kom ner till Jönköping efter jobbet igår och idag har vi handlat julklappar på stan, köpt nya extratäcken och kuddar på Ikea (smidigt att göra med mammas bil här nere och slippa fjärska runt efter bil i Stockholm för att åka ut till Kungens kurva). När vi renoverade slängde gjorde vi samtidigt en enorm utrensning och slängde bland annat gamla täcken och kuddar. Nu är vi redo att ta emot nattgäster igen.

Om en liten stund ska jag svida upp i en ful jultröja och gå ner till min syster på födelsedagsfest. Temat är Ugly xmas sweater – superbekvämt! 😉

IMG_9058 (1)