Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Artisterna i Mello 2016!

Har du haft en bra första dag den här veckan? Jag har varit på svt, på presentationen av årets bidrag i Melodifestivalen. Tyvärr är jag beredd att hålla med Expressens musikskribent Anders Nunstedt om att startfältet i år känns väldigt tunt. Jag är absolut ingen expert men det är min känsla.

Här har du hela startfältet!

De senaste åren har jag följt Mello delfinal för delfinal och som journalist är det fest när tävlingen drar igång eftersom det innebär otroligt många aktuella artister på en och samma gång.

Innan presentationen fick alla gå igenom en hård kontroll där all väskor öppnades och skannades. Märker hela tiden hur säkerheten ökar i olika sammanhang. Känns sorgligt men bra att man tar läget på allvar!

IMG_1064

Innan presentationen serverades högst icke LCHF-vänliga frallor. Har ändå lite rutin på pressfrukostar så hade tack och lov ätit hemma innan det tre timmar långa intervjuracet.

IMG_1060

Studion nere på svt

IMG_1069

Det var inte bara vi i pressen det här året utan också massor av entusiastiska Mello-fans som hade tävlat om en plats på presskonferensen.

IMG_1072

IMG_1071

Delfinal 1 i Göteborg

IMG_1076

Delfinal 2 i Malmö

IMG_1080

Delfinal 3 i Norrköping

IMG_1088

Delfinal 4 i Gävle

IMG_1090

Hela gänget på scen samtidigt. jag fick mig små pratstunder med bland annat Viktor Frisk (som för övrigt gästar Livshjulet på onsdag), Anna Book, Pernilla Andersson och Linda Bengtzing.

IMG_1101