Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Under skinnet på Sanna Nielsen

Idag jobbar jag med den här pinglan och resultatet kommer i Expressen Söndag i oktober. Det är inte ofta jag träffar någon nu för tiden som jag aldrig har träffat förut men Sanna var ny för mig att sätta tänderna i.

Vi hann prata en lång stund – om allt från karriären, känslan inför att leda Allsång på Skansen, tankarna kring att gifta sig och bilda familj med sambon Joakim, de jobbiga skolåren och varför jantelagen har etsat sig fast så starkt i henne.

Vi pratade också om det här med inre mörker. Sanna känns som en ständigt glad person men visst måste det väl finnas en motpol? Klart det gör! Men hon hade svårt att svara på hur mörkret tar sig i uttryck. Jag gav henne lite hjälp på traven genom att berätta lite om min ångest, gamla ätstörningar och destruktiva relationer. Det hjälper alltid till att bjuda på sig själv. 😉

Hur tar sig ditt mörker i uttryck?

IMG_0599