Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Efter regn…

Oj vad livet känns lättare idag. Har varit på gymmet och packat inför resan. Igår var det bara att kapitulera och ge upp. Gråta ut allt och vänta på att det ska bli nästa dag. Vi fick till och med en trevlig kväll. När tårarna hade torkat lyckades jag bli klar med ett jobb jag aldrig trodde jag skulle mäkta med och vi firade med att gå till vår kvarterspärla Ramblas här vid Mariatorget. Deras gambas i olivolja och vitlök och sangria på cava är värt ett besök i sig. Atmosfären, den supergulliga personalen och rimliga priserna gör Ramblas till en riktig vinnare!

Du ska veta att jag tänker till både en och två gånger innan jag berättar om mina svackor. Att visa sig svag är inte min starka sida men att dela med mig här på bloggen blir en slags terapi vid sidan av terapin. Tycker vi borde bli bättre på att visa verkliga livet i sociala medier och bloggar. Allt ska vara så jävla härligt hela tiden men tyvärr är livet inte riktigt så enkelt. Det går upp och det går ner. Lite mer för vissa… 😉

IMG_0071