Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mentalt psykbryt!

Om två dagar går jag på planet till paradiset men just nu känns det som om jag har fastnat i helvetet här hemma. Allt känns rörigt och jag har tappat mitt perspektiv. Har haft ångestkänslor sedan jag vaknade i morse och han jag lever med tassar just nu på tå i hopp om att han ska slippa vara med om ytterligare ett mentalt psykbryt idag. Jag skojar inte!

Har du sett klippet på youtube med den sinnessjuka tjejen som filmas i smyg av sin pojkvän?

 

När jag intervjuade Sigge Eklund för Livshjulet i veckan pratade vi om det här med att han är väldigt jämn, aldrig jätteglad men inte heller jätteledsen. Tvärtemot hur jag är som person. Jag sa till honom att jag tyckte det lät lite tråkigt att aldrig få känna så starkt varpå att svarade att han nog tycker det är ganska skönt att slippa kastas mellan känslor. Just nu är jag helt med på vad han menar.

Hoppas du har en härligare och mer harmonisk dag!