Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Home Dining Club

Gillar du att laga mat, äta god mat och träffa nya människor? Kanske vill du blanda upp din vänskapskrets med nya bekantskaper? Igår var jag och gjorde reportage om ett nystartat företag som erbjuder just det här. Tänk Halv 8 hos mig i verkligheten. Snart kommer du att kunna läsa mitt reportage om Home Dining Club i Expressens söndagsbilaga.

Vi åt en grym trerättersmiddag på LCHF-tema och till varmrätt fick vi bygga ihop vår egen fisksoppa. Så sjukt gott! Skriver ut receptet i reportaget men du får hålla dig några veckor. Lovar att den är värd att vänta på!

IMG_0056