Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Spontankräftis!

Jag kan bli trött på att allting ska planeras så in i helvete hela tiden. Att man ska behöva boka upp en tjejmiddag, lunch eller aw i två månader för att få ihop det. Alla har så mycket med sig själva hela tiden att det i princip är omöjligt att vara spontan. Tittar jag på mig själv så är jag rädd för att boka upp mig för mycket eftersom jag känner en stress i att vara bunden. Samtidigt som jag blir stressad av att släppa på kontrollen och vara spontan. Jag har blivit så bortskämd med att kunna styra min tid att jag både blir stressad över att ha saker inbokade och att inte ha framförhållning. Det gör att jag tackar nej väldigt ofta och naturligtvis missar mycket kul. Vill verkligen bli bättre på att säga ja till livet!

Häromdagen bokade jag och Seb upp en spontan kräftskiva med hans bror och flickvän. De får barn och ett par månader så nu försöker vi att krama ut så mycket tid vi kan med dem. De är i princip det enda paret vi umgås med i Stockholm som ännu inte har barn. Snart förlorar vi dem in i blöjträsket också 😉 Eftersom jag är inne i en intensiv jobbperiod nu innan Maldiverna så tänkte jag att några timmar med lite kräftor blir alldeles lagom. Efter alla år med sömnproblem blir jag stressad om jag vet att jag inte kommer få sova tillräckligt mycket. Kvällen slutade med att vi spann igång det ena djupa samtalet efter det andra och tiden sprang i väg ordenltligt.

Älskar sådana här oväntade kvällar. Att jag fick sova alldeles för lite var så värt och även om jag är lite trött idag så surfar jag på vår fantastiskt mysiga gårdagskväll. Jag vet att jag tjatar om min terapi (den är väldigt central i mitt liv just nu) men jag strävar verkligen efter att bli balanserad och grundad så att jag vågar säga ja ofta. Även om jag bryter mina mönster och tappar kontrollen.

Och hur gott är det inte med kräftor? Klippte ett paket själv!

IMG_0037

IMG_0040