Anna Hegestrand

En dag på slottet

19 timmar har det gått sedan min Iphone åkte i golvet och dog. Intressant dygn! Så kreativ man blir i att försöka hitta lösningar man bara trodde fanns i telefonen. Särskilt när det gäller sociala medier. En missbrukare gör ju faktiskt vad som krävs för att få missbruka 😉 Det värsta var att telefonen slocknade på väg till pressträffen för Stjärnorna på slottet igår. Tur att jag har hyfsat bra minne eftersom all min research låg i telefonen.

Det var otroligt vackert kring Ericsbergs slott där pressträffen hölls och där gänget spelar in nu under veckan. Jag fick mig en pratstund med flera av dem och det var kul att se min gamla gäst i Livshjulet, Morgan Alling, igen. Jag passade naturligtvis på att ragga lite på de andra deltagarna så vi lär få höra minst ett par av dem i Livshjulet framöver.

Min fina fotografvän Karin var snäll nog att smälla av en bild på mig som minne från den här dagen. Jag älskar verkligen den här byxdressen från Gina Tricot. Mjukisdress som blir tjusig om du lägger till ett par klackar och lite smycken. Helt min tekopp!

_DSC9430