Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dagens kontor!

Tillbaka i Stockholm och solen skiner! I morse packade jag jobbväskan och gick iväg till Paradiset för att äta frukost och jobba några timmar. Jag blev så glad när Linda Lampenius tipsade mig om den här pärlan. Sveriges största ekologiska matbutik och en jättemysig foodcourt med hälsosallader, ekologiska vedugnsbakade pizzor, glass från Stikki Nikki och mycket mer på övervåningen. Bäst av allt är att det ligger två stenkast hemifrån!

Sedan jag flyttade från mina kvarter på Östermalm till Mariaberget har jag inte haft ett självklart ”kontorsfik” och då jag blir kreativ av att ha människor omkring mig när jag skriver har det ibland varit segt att sitta hemma och jobba. Nu känns det som om jag äntligen har hittat ett ställe och eftersom jag har varit här en del sedan jag upptäckte det för en månad sedan börjar till och med personalen känna igen mig. Småstadstjejen i mig gillar det!

Hoppas du får en fin dag!

IMG_0515