Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Inför det ”nya” året!

De senaste dagarna har det kliat i fingrarna på mig. Med höstens kick off-resa till Maldiverna längtar jag nästan efter att sommaren ska ta slut. Har latat mig alldeles för länge och även om Livshjulet har rullat på som vanligt (med byte av dagar lite hit och dit) så längtar jag efter att hugga i ordentligt nu.

Jag vill ha rutiner, komma igång med träningen på mitt gym, landa nya projekt, släcka bränder och ha det hett om öronen. Framför allt vill jag att min terapeut ska komma tillbaka från sin semester så jag kan fortsätta gnälla med all rätt. Jag slår vad om att hon aldrig i hela sitt liv har haft en klient som gått ut så pass hårt. Jag hade bestämt mig för att vara helt öppen och sann och eftersom allt i min värld är svart eller vitt så vände jag naturligtvis ut och in på mig själv från första stund!

Du som lyssnar på Fredagspodden med Hannah & Amanda vet att deras nyår egentligen är i augusti när de kommer hem från Gotland. Jag är lite likadan. Mitt år börjar efter ”semestern” och när jag tänker på förra ”året” var det helt fantastiskt just jobbmässigt. Jag gjorde otroliga resor, massor med roliga intervjuer för olika tidningar och Livshjulet, startade ett nytt företag och debuterade framför tv-kameran i Lördagssamtalet. Innan jag startade Livshjulet hade jag aldrig ens funderat på att radio kunde vara ett alternativ och innan Lördagssamtalet trodde jag inte jag skulle våga sätta mig framför en kamera.

Det här ”året” ser jag fram emot att få göra ännu mer av det jag redan gör. Förstår du vilken dröm att ha hittat så rätt! Jag vill göra fler avsnitt av Livshjulet, fler stora intervjuer med härliga människor och reportage i spännande miljöer, resa mer och bygga upp mitt och Niclas bolag. Framför allt hoppas jag på att få programleda framför kameran mer. Det var en riktig kick och eftersom responsen på Lördagssamtalet har varit så bra, med mycket publicitet, vågar jag ge mig själv en klapp på axeln och säga ”bra jobbat Anna!”. Och det händer fan inte varje dag!

Vilka är dina tankar och mål kring det ”nya” året? Här är Livshjulet ett bra verktyg att ta till. Hur står det till med kärleken, familj & vänner, bostaden, jobbet & karriären, ekonomin, hälsan, fritiden och din personliga utveckling. Vilka tårtbitar får höga betyg och vilka får lite lägre?

IMG_8129 (1)