Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Loco for coco

Sista dagen i Jönköping för min del. Brådskande åtaganden tvingar mig tillbaka till Stockholm men efter en veckas intensivt häng med vänner och familj känner jag mig ganska redo att åka hem. Igår hängde jag med mina två allra närmsta vänner hela dagen och fick både skratta, gråta och prata om saker jag inte pratar med någon annan om. De där få riktigt riktigt nära vännerna är ovärdeliga! De som skiter i vad man presterar, som inte dömer oavsett hur dumma val man gör i livet, som känner dig utan och innan.

På tal om prestera är det full fart i både skriv- och poddfabrik idag. Nya gäster bokas och texter matas ut på löpande band. Började dagen med en rask promenad och grym massage hos min kusin Elin, som gav mina sätesmuskler enomgång så pass att jag skrek rakt ut. Nog för att jag har varit duktig med motionen den här veckan med stretchen ligger jag ungefär 32 år efter med. Stretchen och sömnen! Sov fyra timmar i natt. Man får vara glad för det lilla. Känner mig bakis, illamående men ändå hungrig hela tiden. Har ändå varit duktig med kosten och tackar Lindahls för deras kvarg! Särskilt den med kokos är lika god som en dessert. Pimpar med svenska blåbär och rostade kokoschips.

Dagens tips!

IMG_0481.JPG 2