Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”The future is here”

I söndags var vi och fikade på nya ekopärlan Uppgrenna Naturhus strax utanför Gränna. Fiket ligger i ett växthus, i en medelhavsträdgården i miniatyr, med utsikt över Vättern. Magiskt vackert! All mat är ekologisk och ägarnas vision är att skapa en unik och hållbar mötesplats. Min syster och hennes man Kris är väldigt intresserade av och kunniga inom miljöfrågor och de var, om än, ännu mer lyriska än jag. Kris gick runt och upprepade ”the future is here” som ett mantra för sig själv. På engelska därför att han är kanadensare 🙂

IMG_0443

Emma och Kris åt ekologiskt surdegsbröd med hummos och grönsaker och chokladkaka utan den minsta gnutta tillsats.

IMG_0419

Jag slog till på en grön juice på äpple, päron, spenat, citron, basilika och massa andra goda nyttiga saker. Jag gillar att juicen var trögflytande, en blandning mellan juice och smoothie.

IMG_0438

IMG_0434 (1)

IMG_0440