Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Resa till paradiset bokad!

Det senaste året har jag gjort flera fantastiska reportageresor. Det började med Miami i september förra året och fortsatte med Turin i oktober, Burma i november, Dubai i januari i år och nu senast Los Angeles, Las Vegas och New York. Att få möjlighet att resa och se saker jag förmodligen annars aldrig skulle fått sett är en av de absolut bästa sakerna i mitt jobb. När jag blev frilans lovade jag mig själv att ta alla tillfällen jag kan att resa och uppleva så mycket jag bara kan! Du blir inte rik i plånboken på att skriva resor men du blir jävligt rik på på så många andra sätt!

Nu är höstens första reportageresa bokad och den går till… (trumvirvel) MALDIVERNA! Förstår du hur underbart! Jag kommer att fira min 33-årsdag i bikini, omgiven av turkost vatten i paradiset. Jag och min fotograf kommer att bo på två olika hotell och jag blir nästan gråtfärdig när jag tittar på bilderna.

Vissa dagar älskar jag mitt jobb lite mer!

moofushi-maldives-pool-view-6

moofushi-maldives-pool-view-7

moofushi-maldives-beach-view-7

moofushi-maldives-beach-view-13