Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Sommarkväll!

Så hur har din helg varit? Sista helgen på semestern? Tänker mig att många har riktig ångest över semestervädret som aldrig kom just idag. Fan va deppigt!

Jag har ändå haft en bra helg med härligt häng och roliga utflykter. Idag har jag, syrran, hennes man och deras dvärgtax varit i Gränna och lekt VIP. Det var faktiskt kul att hinna kika förbi den fjärde och sista söndagen i rad med Sommarkväll i Gränna Hamn. Grännas motsvarighet till storebrorsan Allsång på Skansen. Idag uppträdde Magnus Carlsson, Robert Wells, Cilla & Totte och det grymma rock´n roll-bandet TT Grace. Tidigare söndagar har artister som Molly Sandén och Hasse Andersson gästat Sommarkvällarna.

Jag blev så glad när inbjudan dök ner i min brevlåda hemma i Stockholm för några månader sedan. Min gamla arbetsplats Hallpressen (Jönköpings-Posten) är i år en av de stora samarbetspartnerna och tänk att de inte har glömt bort sin lilla sommarvikarie på Huskvarnaredaktionen. Det har ju gått några år sedan 2009 🙂 Jag har fått hundratals inbjudningar till olika premiärer, mingel, konserter, modevisningar osv men att få vip-inbjudningar till events i Småland är såklart speciellt. Jag älskar ju mina hemtrakter!

Tv-sändningen leddes av kanal 5-sporttjejen Karin Frick, som du också känner igen från bland annat Ninja Warrior. Karin är också från Jönköping och kör Sommarkvällarna som sommargig i år.

Trodde det skulle räcka med regnjacka och gummistövlar. Nej nej. Två timmar i 12 grader och regn hade krävt två tjocktröjor. I slutet av kvällen hade jag ingen känsel i mitt vänstra lillfinger, som för övrigt såg ut att tillhöra handen på en död människa.

IMG_0417

IMG_8201

Karin Frick höll låda bland publiken och TT Grace och Magnus Carlsson gav järnet på scen

IMG_0454

IMG_8209

IMG_0463

Vi hade platserna längst fram i mitten. Very VIP! 😉

IMG_0448

Lilla Douggie ett år gammal var naturligtvis väldigt nyfiken på allt och alla. Precis som oss frös han så han skakade i slutet av kvällen, så mamma Emma fick vira in honom i en filt. Sötchocken!

IMG_0455

IMG_0457

IMG_0458