Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

God morgon!

Har du lyckats ställa om till sommartid? Jag var helt klubbad både igår och idag när jag skulle gå upp.

Jag har en kul dag framför mig med det hemliga projektet jag hintat om sedan i somras. Nu är alla pusselbitar på plats och jag är så glad över att snart kunna berätta vad jag pysslar med.

Har för övrigt blivit helt besatt av Pintrest! Googlar sönder mig efter härliga, inspirerande och söta bilder. Hittar alltid någon som illustrerar vad jag känner just här och nu. Idag fick det bli den här lilla sötnosen 🙂

IMG_6002