Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Jonas Hallberg

I veckans avsnitt av Livshjulet bjuder Mr FAB Jonas Hallberg på sitt, just nu dansanta, Hollywoodlivshjul. Superstylisten Jonas har på kort tid blivit en av de absolut mest populära deltagarna i Let´s Dance och på pressträffen fick han mig att skratta så jag grät! Det härliga med Jonas är att han verkligen ÄR sådan som människa. Det är ingen persona han slår på i tv eller radio. Vi pratar om det en del i podden och Jonas berättar att han känner många som vi tror är hur härliga som helst men som är jordens häxor privat.

Det här avsnittet är ett av Livshjulets längsta. samtalsämnena ville verkligen aldrig ta slut! Vi kom bland annat fram till att jag skulle hälsa på honom i Mexiko och hjälpa honom med att starta en fashion podd OCH att jag ska vara hans weddingplanner och göra en podd enbart om hans bröllop. Haha, jag ÄLSKAR honom, Mexiko here I come 😉

Vem vet, ingenting är omöjligt i Jonas värld och han tycker, precis som jag, att vi är för dåliga på att ge oss ut på äventyr. Själv har han brutit upp och flyttat både från Sverige, London och nu Los Angeles efter många år. I Mexiko tror han sig kunna ha sin bas för ganska lång tid framöver och drömmer om att gifta sig och kanske skaffa en liten bambino. Att ligga med en riktigt snygg latinotjej finns också på Jonas bucket list!

Här lyssnar du på avsnitt 99 av Livshjulet med FAB Jonas Hallberg som gäst 🙂

Jonas är van att jobba med supermodeller så det gick av några bilder innan vi fick till en anständig selfie!

IMG_5911

IMG_5909

IMG_5912

IMG_5915