Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

MVH Zlatan!

Ny vecka nya möjligheter som Jonas Hallberg sa när jag träffade upp honom på Expressen för att spela in onsdagens Livshjulet. Vilken underbar jävla människa! Efter sina åtta år i Los Angeles har han sugit åt sig allt det positiva med USA men ingenting av det negativa. Lyssna på onsdag så får du se!

När jag kom hem hade jag fått en väldigt trevlig måndagshälsning från ingen mindre än Zlatan! Idag lanserar han sin dryck Upgrade för Vitamin Well och eftersom jag har haft bra samarbete med Vitamin Well får jag äran att vara en av de första som smakar. Kaktus/citron, somrigt och jättegott. Nu fattas bara lite sol som pricken över i!

IMG_0168