Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

En viktigt berättelse!

God morgon!

När jag slog upp veckans söndagsbilaga (Expressen givetvis) på Readly till frukost i morse blev jag både glad och stolt. För några veckor sedan gjorde jag en intervju med min nära vän Kalle, där han berättar om hur han har lyckats ta tag i och få hjälp med sin psykiska kollaps. Kalle berättar öppet i intervjun om hur hans psykiska bakgrund ser ut, vad som utlöste kollapsen och hur han mår idag. Jag har varit med under hela Kalles resa och vi har alltid sagt att när tiden är rätt för honom att prata öppet för att hjälpa andra, så ska jag få vara den han berättar för. Nu är vi här och jag tycker verkligen att du ska plocka upp Expressen Söndag idag och läsa Kalles berättelse. Ett viktigt reportage och jag beundrar min vän som bjuder på sin verklighet i kampen mot psykisk ohälsa. Här nedan kommer ett litet smakprov.

I övrigt önskar jag dig en härlig söndag!

Kalle 2

Kalle (1)