Anna Hegestrand

Fredag

Ska du hitta på något kul i helgen? Jag ska på dejt med min kille. På alla hjärtans dag bad han mig att boka in den här kvällen eftersom han har en överraskning. Spännande men jag har mina aningar om vad han kan ha hittat på. Det återstår att se om jag känner honom tillräckligt väl än 🙂

Annars ser jag fram emot en lugn helg. Med påskfirande i Jönköping om två veckor och USA om mindre än en månad är det skönt att ha två helger utan större planering framför mig.

Nu ska jag sätta mig och skriva en text och jag hoppas jag lyckas koncentrera mig. Utanför mitt fönster pågår en filminspelning. Det gör det ganska ofta här. Spännande att bo i ett av Stockholms absolut äldsta och mest filminspelningsvänliga kvarter! Den mest kända filmen som har spelats in i området är förmodligen ”Män som hatar kvinnor”. Hade jag bott här då hade jag stött på Daniel Craig, Rooney Mara, David Fincher och gänget varje dag.

Började min dag med ett besök hos min frisör Elisabeth på Corinne & Friends. Jag har gått hos henne i fem år nu och det är så värdefullt att ha någon som vet exakt vad jag gillar. Klassiskt och lättskött, väldigt hästsvansvänligt 😉

Ha en härlig fredag! Kram A

IMG_0153