Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Medial vägledning i livet

Igår var jag på ett häftigt och spännande möte med en kvinna jag gör ett reportage om. Hon jobbar som medial livsvägledare och jag har hört om henne både i Hanna Widell & Amanda Schulmans Fredagspodden och i Calle Schulmans Pojkdrömmar. Eftersom jag lever med en krass filosof som inte tror på ”mumbojumbo” och ”tomtar och troll” var det sista jag fick höra innan jag åkte iväg ”trilla inte dit hos trollpackan nu”. Det gjorde mig naturligtvius ännu mer nyfiken. Säger man en sak till mig gör jag tvärtom – som ett barn.

Jag vill inte gå in på hur allt gick till under vår timma tillsammans. Du får vänta på reportaget. Det jag kan säga var att vi gjorde en grundlig genomgång av mig fysiskt och känslomässigt med hjälp av tarotkortleken. Jag fick både varningar och uppmuntran om att förändra vissa delar i mitt liv. De här sakerna var inga nyheter för mig. Jag vet att jag måste göra någonting, men att höra någon säga vad som kan vänta i framtiden om jag inte tar tag i problemen nu ger en otrolig motivation!

Efter min vägledning intervjuade jag kvinnan och hon berättade vissa saker som jag håller med om till hundra procent och vissa saker jag ställer mig mer tveksam till. Vi hade i alla fall en väldigt mysig stund och personkemin fanns där direkt. Att få rensa bland tankar och känslor var så otroligt skönt. Som en mental massage. Nästa fredag ska vi plåta bilder till reportaget och till min kära mans förtret stänger jag absolut inga dörrar för att fortsätta träffa ”trollpackan”.

IMG_0017