Anna Hegestrand

Happy Living

Idag vaknade jag med träningsvärk i precis hela kroppen. Ja till och med i musklerna kring armbågen, även om benen och rumpan var värst. Du vet när man tvingas hålla sig i handfatet när man ska sätta sig på toaletten…

Gårdagens event satte sina tydliga spår både fysiskt och mentalt. Vi var ett gäng som fick prova på Skepparholmen i Nackas nya koncept Happy Living, ihopsatt av Thea och Belle från CLEAN Happy Living. Några söndagar nu i vår kan du boka in dig på en härlig dag med fokus på alla kroppens element.

_DSC2345

Dagen började med ett 90 minuter långt träningspass. Halva passet var ett pulshöjande styrkepass och resten var fysiskt krävande yoga. Jag är stel som en pinne och fick bittert äta upp alla års slarv med stretch! Efter passet serverades en god brunch i matsalen innan vi fick slå oss ner och lyssna på en föreläsning om kost. Visste du till exempel att man aldrig ska värma upp ugnen över 180 grader? Eller att B12 och folsyra tas upp dubbelt så bra i tablettform än om du får i dig via kosten?

IMG_0455

Dagen avslutades nere i Skepparholmens spaavdelning, där vi bland annat fick varsin liten minimassage för axlar och nacke. Vi fick också göra en handscrub med jojoba och kakaosmör från det ekologiska skönhetsmärket Care of Gerd.

_DSC2688

Det finns pool både inomhus och utomhus, där du har magisk skärgårdsutsikt. Underbar känsla att sjunka ner i det varma rykande vattnet och dra fingrarna genom snön på poolkanten!

Skärmavbild 2015-01-26 kl. 17.51.39

Bilderna är tagna av fotograf: Ellinor Koda(k) 😉