Anna Hegestrand

Sneak peak

Jag har fått några mail från er läsare om hur mitt arbetsupplägg ser ut. Vad gör jag egentligen på dagarna? Ja det undrar jag själv också ibland! 😉

Fokuset i mitt arbete varierar precis som för många andra men just nu har min verksamhet tre ben. Podcasten Livshjulet, skrivandet (reportage, nöjesjournalistik och resor) och mitt nya än så länge hemliga projekt. Vid sidan av jobbar jag med att planera för framtiden. Framöver hoppas jag på att kunna utforska nya områden relaterade till det jag gör idag. Programleda mer, kanske föreläsa.

Även om det kan bli mycket och rörigt ibland är det bästa med mitt jobb att jag aldrig tröttnar. Ena dagen får jag lyssna på en spännande livhistoria, en annan dag står jag i podcaststudion, en tredje dag hastar jag mellan möten. Jobbtårtbiten i livshjulet har hög prioritet just nu och jag är så glad över att jag i tidig ålder visste vad jag ville syssla med. Så länge du har en vision om vad du vill göra kan du alltid utveckla den på vägen. Det viktiga är, som jag alltid tjatar om, att ta kommandot och styra din tillvaro (oavsett om det gäller jobb eller någon annan tårtbit) i den riktning som känns bäst för dig. Lyssna till din inre röst och se till att omge dig med positiva och peppande människor!

Här är en bild från torsdagens arbete med nya projektet.

IMG_5286