Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Jul i vårt hus

Fredagskänsla på mig idag! Mitt pt-pass blev inställt men superwoman som jag är steg jag rakt från sängen ut på en sju kilometer lång powerwalk. Varm mössa på huvudet och halsduken virad ända upp över öronen, med mina favoritpodcasts i öronen. Fick grym energi vilket jag verkligen behövde inför dagens möten med nöjeschefen på Expressen och redaktören på Expressen Söndag. Tidningen genomgår just nu en hel del omstruktureringar till följd av sparkrav och jag är fullt medveten om att jag som frilans aldrig sitter säkert. Det är det som är grejen, jag har frihet men ingen trygghet. Å andra sidan finns det två sidor av saken och just nu känner jag att min frihet många gånger är min trygghet. Kommer du ihåg att jag skrev om det i somras?

Mötena gick tack och lov jättebra och jag kommer fortsätta att göra Livshjulet i vår samtidigt som vi har fler roliga projekt på gång. Kunde inte ha fått en bättre start på helgen! Vad ska du hitta på? För min del blir det tapasmiddag på fantastiska Ramblas vid Mariatorget innan Interstellar på bio ikväll. Imorgon är vi bortbjudna på glöggfest. Vet att jag tjatar om det men äslar verkligen december och allt julmys. Köpte hem ännu mer blommor igår. Vita rosor, hyasinter, julstjärnor och röda liljor. Adventsljusstake i ena fönstret och luciatåget jag fick av mamma i det andra.

IMG_4696

IMG_4695

I den för tidiga julklappen låg spröda och kryddiga pepparkakor utan varken laktos eller gluten från Semper. Första gången jag får paket från Semper 😉 I paketet låg också målarpennor och en block som jag tänkte regifta till någon kompis med barn. Att regifta är så tabu men jag gör det lite då och då.  Vad tycker du, snålt eller smart?

IMG_4694