Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Inspirationsintervju med Agneta Sjödin

Igår gjorde jag en inspirationsintervju med Agneta Sjödin över en lunch på Restaurang J i Nacka Strand. Det är inte första gången vi väljer att ses just där, jättegod mat och mysig miljö med en stor öppen spis längst in i restaurangen. I intervjun berättar Agneta om hur hon gör för att vara sann mot sig själv och gå sin egen väg. Att lyssna till sig sin inre röst istället för att svepas med av allt brus utifrån är minst sagt en utmaning och Agneta har jobbat hårt för att hitta sin sanning. Jag har intervjuat Agneta massor med gånger för olika tidningar och såklart för Livshjulet. Intervjun hittar du här. Jag märker en otrolig skillnad på hur hon resonerar nu mot för bara några år sedan vilket bevisar att hårt jobb ger resultat.

Gårdagens intervjun kommer i Expressen Söndag i december. Hojtar såklart när du kan läsa den.

IMG_4366