Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Egen sida på Expressen.se

Underbart att den här veckan är över, faktiskt! Jag brukar gilla mina arbetsveckor lika mycket som helgerna men just nu längtar jag efter att inte behöva ställa klockan imorgon!

Efter att jag ställde in alla mina träningspass förra veckan på grund av förkylning och resan till Turin är jag nu igång med Mårten igen. Imorse fick jag slå och sparka mig utmattad. Älskar det och jag är tydligen ganska duktig för att vara rookie. Är gammal dansare så koordinationen sitter i. Måretn skickade med mig ett kort styrkepass jag kan göra själv på hotellrummet nu när jag är i Burma och små kosttips jag kan ta till. När jag kommer hem ska vi köra igång ordentligt med en konditionsvecka. Mina resultat är inte vad jag hade hoppats på. Visserligen har jag varit sjuk och slarvat en del men jag trodde ändå att det skulle ha hänt lite mer. Stress! Jag har stressat otroligt mycket de senaste veckorna och stress bidrar till att kroppen utsöndrar kortisol, vilket motverkar förbränning. Tänka sig att man faktiskt kan vila sig i form 😉 Allt hänger såklart ihop, träning, vila och kost.

Efter passet med Mårten åkte jag till Expressen för att göra veckan sista intervju, med Marcus Birro. Jag träffade min chef Bella, som berättade att de har gjort en undersida till Livshjulet på nöjessidan. Här finns alla podcastavsnitt och snart hittar du min blogg där också. Hegestrand samlad på ett och samma ställe. Bra va 🙂

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 14.22.46

Ska du hitta på något kul i helgen? Klä ut dig nu när det är Halloween? Jag och Sebbe ska gå på dejt ikväll, middag och bio. Just den här helgen önskar jag att jag bodde lite närmre Jönköping. Hade velat gå och tända ett ljus på pappas grav även om det viktigaste såklart är att han finns med mig i tankarna. Oavsett vad du hittar på önskar jag dig en härlig helg!

IMG_3715