Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Pontus Gårdinger

I veckans avsnitt av Livshjulet gästas jag av programledaren och producenten Pontus Gårdinger. Han öppnar upp sig om sin rädsla för närhet och tankarna kring att han bara har haft en enda lång kärleksrelation i hela sitt liv. Pontus är just nu aktuell som programledare för Jeopardy i TV8 och innan det jobbet var han ledig i nio månader. Just nu funderar han på vad han vill göra i vår och han har spännande om än hemliga projekt på gång.

Att träffa och prata med en Pontus var kul eftersom han är sig själv rakt igenom. Han säger själv att han är risig på att vara ”lagom privat” i sina intervjuer men jag som journalist uppskattar naturligtvis när en gäst delar med sig utan att vrida och vända på varje ord innan de kommer ut. Det här avsnittet känns därför väldigt genuint, ärligt och matigt.

Här lyssnar du på avsnitt 78 av Livshjulet med Pontus Gårdinger som gäst! Du vet väl att du kan prenumerera på podcasten? Perfekt! 😉

IMG_3436