Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Hemma hos Pernilla Wahlgren

Ännu en intensiv dag på jobbet. Den här veckan känns som en enda transportsträcka fram tills på söndag då jag reser iväg till Myanmar (Burma) på flodkryssning. Jag ska berätta mer om resan, du kommer att bli avis på mig men tänk på att jag gör den för att kunna inspirera dig till att åka dit 😉

Idag har jag varit hemma hos Pernilla Wahlgren på Lidingö. Pernilla är aktuell med sin tredje kokbok ”Pernillas Julgodis”, som släpptes i början på oktober. Eftersom det är höstlov var hela huset fullt av barn då Pernillas sjuåring Theo var hemma från skolan och lekte med sina kompisar. Pernilla och jag pratade jultraditioner, planer för våren och såklart fick jag bläddra i hennes nya bok. Den innehåller recept på traditionellt julgodis men också på italienska varianter och raw food godis. Jag hittade ett recept på tryfflar med saffran och vit choklad som jag är sugen på att göra.

Intervjun kommer i Expressen Söndag om några veckor tillsammans med smarriga recept från boken. Håll ögonen öppna!

IMG_3673

Älskar att vi fick med Pernillas lilla vovve på bilderna.

IMG_3674

Jag hann snacka lite skit med Bianca i köket medan hon lagade mat till sin lillebror.

IMG_3650

Pernillas bok har funnits i butik sedan i början av oktober. Snacka om att julen kommer tidigare för varje år.

IMG_3675