Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Livshjulet med Tilde de Paula

Den här veckan är det sprudlande Tilde de Paula som gästar Livshjulet. Tilde säger själv att hennes liv går i rasande tempo. Minst tre dagar i veckan går hon upp klockan tre mitt i natten för att sända Nyhetsmorgon och utöver det är Tilde aktuell med Hela Sverige bakar på sjuan och Tillsammans mot cancer, som hon leder tillsammans med Kristin Kaspersen på måndag.

Så hur gör då Tilde, som har fyra barn och är mitt uppe i karriären, för att få livshjulet att gå ihop? Tidigare nöjde hon sig med att sova runt fem timmar per natt. Det var hennes hemliga recept för att hinna med allt. Numera kräver Tilde mer sömn vilket gör att dagarna känns lite för korta. Trots det tycker hon sig hinna med sina fyra barn och har dessutom lyxen att kunna träna fem dagar i veckan. Vill du ha en energiboost som heter duga tycker jag att du ska lyssna och inspireras 🙂

Här hittar du Livshjulet avsnitt 77 med Tilde de Paula som gäst.

IMG_3335 (1)