Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anna Hegestrand

Paus!

I nästa veckas Livshjulet träffar jag Tilde de Paula, som bland annat pratar om hur hon upplever att hastigheten i hennes livstempo är väldigt hög. Nu har Tilde visserligen en drös barn vilket jag inte har men den här veckan lär jag vara ganska nära hennes speed! Oavsett hur kul alla arbetsuppgifter är blir det ändå inte kul när det blir för mycket på en och samma gång. Jag har fått rådet att skriva ner arbetslistor som jag kan beta av och där jag kan prioritera vad som är viktigast just nu och vad som kan vänta. Jag är väldigt strukturerad som person så jag förstår inte varför jag envisas med att ha allt i huvudet. Snacka om stress!

I helgen ska jag försöka att koppla bort alla måsten. Jag och Seb ska hälsa på vänner i Dalarna. En mysig parhelg med goda middagar, yoga, ridning (herregud!), långa promenader, sömn och härliga samtal. De bor i en fantastisk villa vid Dalälven och det ska bli skönt att komma bort från stadspulsen ett tag.

Jag har inte ett enda obekvämt klädesplagg i min packning. Träningskläder, mjukisar, tjocka tröjor och sneakers!

Oavsett vad du ska hitta på önskar dig en härlig helg!

IMG_7619